JAN LELIVELD

Tags
0 Fans
Fan werden

DISCOGRAPHIE JAN LELIVELD

Discographie Singles

TitelLabelRelease
Gewoon muziekLeliveld06.08.2009
Een roos alleen voor jouLeliveld12.01.2010
LentekriebelsLeliveld16.04.2010
MarianneHeartselling16.07.2010
Vriendschap / Vrolijk kerstfeestLeliveld11.11.2010
Laat het feest beginnenLeliveld04.03.2011
StapelgekLeliveld07.06.2011
Ons eigen caféLeliveld06.01.2012
Zij hoort bij mijLeliveld07.04.2012
Zonder jouLeliveld19.06.2012
Het gaat te snelLeliveld10.01.2013
 

Songs von Jan Leliveld

Sortierung: Titel | Jahr
Aalsmeer
Bij ons thuis
De band van vroeger
De tijd van m'n leven
De zaak
Een roos alleen voor jou
Één voor één
Gewoon muziek
Het gaat te snel
Het is feest vandaag
Ik zal ze nooit vergeten
In de kroeg
Kanjers
Kees (neem er nog één)
Laat het feest beginnen
Lentekriebels
Marianne
Met bloemen
Mijn nummer één
Mijn nummer één (Live) (Jan Leliveld & Mandy Huydts)
Ons eigen café
Op vakantie
Stapelgek
Vriendschap
Vrij
Vrolijk kerstfeest
Zij hoort bij mij
Zonder jou

Alben von Jan Leliveld

Dit is mijn leven
Één voor één

DVDs von Jan Leliveld

Dit is mijn leven - Live in concert

Die bestbewerteten Songs von Jan Leliveld

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Gewoon muziek124.83
Mijn nummer één (Live) (Jan Leliveld & Mandy Huydts)84.25
Het gaat te snel84.25
Marianne124.17
Een roos alleen voor jou103.8
Lentekriebels63.5
Laat het feest beginnen93.44
Vriendschap63.17
Zij hoort bij mij63.17
Stapelgek62.17

Die bekanntesten Songs von Jan Leliveld

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Gewoon muziek124.83
Marianne124.17
Een roos alleen voor jou103.8
Laat het feest beginnen93.44
Mijn nummer één (Live) (Jan Leliveld & Mandy Huydts)84.25
Het gaat te snel84.25
Ons eigen café81.62
Lentekriebels63.5
Vriendschap63.17
Zij hoort bij mij63.17

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Österreich Portugal Schweden Spanien Suisse Romande
english
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?
Unsere Website verwendet Cookies, um seinen Lesern das beste Webseiten-Erlebnis zu ermöglichen. Teilweise werden auch Cookies von Diensten Dritter gesetzt. Weitere Informationen findest Du in unserer Datenschutzerklärung.