UELI SCHMEZER

Tags
0 Fans
Fan werden

Links
Offizielle Seite  http://www.uelischmezer.ch/
Offizielle Seite  http://www.matterlive.ch
Interview mit Ueli Schmezer (2009)  http://www.hitparade.ch/interview.asp?id=322


DISCOGRAPHIE UELI SCHMEZER

Discographie Singles

TitelLabelRelease
I Want To (Jules)ZYX1985
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
ChinderlandZytglogge02.10.2001
Ueli Schmezer's MatterliveZytglogge30.08.2004
Ueli Schmezer's Matterlive 2Zytglogge20.10.2006
Chinderland 2Zytglogge25.05.2007
Chumm sing mit!Zytglogge30.11.2007
HimustärnehimuPhonag23.10.2009
Chinderland 3Zytglogge18.05.2012
Ueli Schmezer's Matterlive 3Phonag31.08.2012
Short Stories (Jules)7hard25.07.2014
 

Ueli Schmezer in der Schweizer Hitparade

Alben

TitelEintrittPeakWochen
Ueli Schmezer's Matterlive12.09.2004555
Himustärnehimu08.11.2009524

Songs von Ueli Schmezer

Sortierung: Titel | Jahr
123456sibe
Adiö Mond
Äleiälei
Alles
Alls wo mir id Finger chunnt
Är isch vom Amt ufbotte gsy
Arabisch
Bagger
Ballade
Betrachtige über nes Sändwitsch
Bim Coiffeur
Cervelat
Chinds-Chöpf
Chlyne Mönsch, schlaf y
Chue am Waldrand
Das chunt scho guet
Di Strass won i drann wone
Dialog im Strandbad
Dr Bärnhard Matter
Dr Kommissär vo May
Dr Noah
Ds Eisi
Ds Heidi
Ds Lied vo de Bahnhöf
Ds Nüünitram
Dynamit
E Löu, e blöde Siech, e Glünggi und e Sürmu
Einischimläbe
Es git e Bueb mit Name Fritz
Flöckli
Früelig, Summer, Herbscht und Winter
Gäldischnüt
Gwundernase
Heiwäg
Hemmige
Herbscht
Himustärnehimu
Hütt isch hütt
Huus
I bi überhoupt nid müed
I han en Uhr erfunde
I Want To (Jules)
I wett es Flugzüüg sy
Ir Ysebahn
Iwottiwottiwottitz
La d Tür es Späutli off
Lächlibächli
Längwylig
Lueg emau zum Fänschter uus
Merci
Mir göh hei
Mir hei e Verein
Mond
Morn am Morge
My Bueb, my Fründ, mys Härz
My Häx - Abrakadabra
Nei säget sölle mir
Nuggi-Röiber
Pack en Suneschtraal (Andrew Bond & Friends)
Pilot
Reisefieber
Säg mau wiso
Schritt für Schritt
Si hei dr Wilhälm Täll ufgfüert
Sing es Lied
Sit du da bisch
Summerchummernidmitchummer
Sunne brönn mer heiss uf d Ohre
Tarifa
Tram
Tuet mer leid
Uf myren Insle
Us emene lääre Gygechaschte
Üsi Strass
Warum syt dir so truurig?
Westwind
You And Me (Jules)
Zäppe
Zoo
Zyt

Alben von Ueli Schmezer

Chinderland
Chinderland 2
Chinderland 3
Chumm sing mit!
Himustärnehimu
Short Stories (Jules)
Ueli Schmezer's Matterlive
Ueli Schmezer's Matterlive 2
Ueli Schmezer's Matterlive 3

Die bestbewerteten Songs von Ueli Schmezer

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
You And Me (Jules)314.81
I Want To (Jules)324.72
Himustärnehimu73.57

Die bekanntesten Songs von Ueli Schmezer

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
I Want To (Jules)324.72
You And Me (Jules)314.81
Himustärnehimu73.57

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Österreich Portugal Schweden Spanien Suisse Romande
english
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?
Unsere Website verwendet Cookies, um seinen Lesern das beste Webseiten-Erlebnis zu ermöglichen. Teilweise werden auch Cookies von Diensten Dritter gesetzt. Weitere Informationen findest Du in unserer Datenschutzerklärung.